2008-05-31

Snart är allt på plats...


Ikväll har jag målat över lite spikar... åh det blir så snyggt med allt (nästan) på plats! Jag delar med mig av en snabb titt in. Jag kan ju börja flytta in lite möbler snart! =) Härligt!

LYNN

Back on Track

Det har varit en liten paus i uppdateringen nu - men mitt liv har sett så annorlunda ut denna vecka...



Framförallt har det har varit många omsällningar. Ja, jag har varit illa tvungen att vakna upp på mornarna (!) för att ta mig till jobbet, lagat mat för att ha lite i matlådan, lärt mig en massa nya saker, träffat många nya människor - men det har varit roligt! Alltihop! Mycket roligare än jag trott.

Och nu då - det är på onsdag vi kommer åka till Frankrike!!! Redan på tisdagen ska vi ner till Stockholm där syrran och hennes polare ska se Steve Earl på cirkus. Vad dum man var som inte köpte en biljett själv! Jag tänkte "nä, men honom lyssnar jag ju knappt på", men
nu får man ju gå i där i några timmar alldeles själv medans de avnjuter musik... Suck! X(



Idag var jag ner till Sandviken för att lyssna lite på min gamla klasskompis John och gänget - och hjälp vad ovanligt mycket folk det var där! Men det är ju superkul att det går så bra för dem! *heja heja* ...just keep rockin' ;)


Jag o syrran köpte en baddräkt till Agnes med "Fem myror..." motiv - så sött! Ser ni hur fint hon posar. Tro mig eller ej, men jag ska bara att hon skulle så där och så ställer hon sig i en fotomodellspose nästan! =) Lilla sötis syrran!

vi hörs snart igen!

2008-05-26

Övningskörning


Igår var jag ute en liten sväng och övningskörde med syrran, som rätt nyligen blivit godkänd som min handledare. Det var som vanligt lite pirrigt och "skärrande", -då jag blir totalt blockerad ibland av allt jag ska komma ihåg - MEN det var kul. Jag vill ju köra. Jag vill KUNNA köra, utan att få lite panik vid varje korsning! ;) Och för att komma dit behöver jag ju öva - förstås! Lite svårt är det att få till det för många är för upptagna för att köra med mig... =P Ikväll har jag pluggat lite teori och när jag kommer hem ifrån Provence (dit jag åker till om lite mer än en vecka bara!!!) och har fått mitt skiftschema då ska jag boka körlektion på körskolan. Längtar faktiskt! :D It's gotta be a driving summer!

LYNN

Första dagen på jobbet...

Kom precis hem ifrån första dagen på jobbet! Nervöst men intressant. Det är ju massor med nya intryck.

Nya platser.
Nya människor.
Nya arbetsuppgifter.
Nya maskiner.
Nya system...
nytt nytt nytt!

Fast det känns faktiskt riktigt bra och jag är taggad på att lära mig allt det här! Första veckan jobbar jag förmiddag, vilket är lite skönt för då slutar man redan klockan 2 - men sen blir det skift! Också en helt ny sak för mig som aldrig ens riktigt jobbat dagtid! Jag tror det kommer bli kanon! Det känns bra att jobba.

LYNN

2008-05-23

En liten cykeltur...

Jepp, en liten sväng på cykeln tog jag mig idag. Men hua, vilken dålig sadel man har - man får ju ont i en hel dag efter att ha cyklat 10 min, typ! :P Något som slog mig dock, var att den svenska sommaren är här och den är ju underbart vacker!! Någon som vill ut på en liten cykelsemester/cykelpicknick i sommar?? Jag vill! ;)


Såhär cool var man då ;)
...men titta den lite typiska grusvägen i bakgrunden,
alldeles svenskt & sommrigt!


Jag precis gjort färdig en härlig sallad till imorgon, så nu känner man sig så huslig så! ;) Jag borde verkligen träna mig i att bli det. Särskillt när jag börjat ogilla utemat. Okej, kanske inte helt ogilla - men jag föredrar (det innebär inte att det bli som jag vill) då 9 av 10 gånger "hemmagjord" mat. Ska man "våga vägra fastfood"? XD

Imorgon blir man borta hela dagen och förhoppningsvis blir det en del tjejsnack på resan, och sen så får man träffa lite bekanta när man väl kommer fram. Trevligt, trevligt!

Ses lite senare då...
LYNN

Golvlister


Pappa har varit så snäll och hjälpt mig (ok, han jag gjort minst 90% av jobbet) få upp lite lister. Det bästa är att det har varit något lättare än vi trott! Ibland oroar man sig i onödan. Och allt blir inte absolut perfekt, det blir bra istället! Jag gillar när man får saker gjorda även om de inte är superperfekta. Det blir sååå snyggt! Jag är så nöjd med listerna. Det är ungefär 2 golvlister kvar (dock de krångligaste bitarna) och så taklisterna då. Men snart, snart, så kanske jag får flytta in................ Jag blir så lycklig av att få saker på plats så jag bara hoppar upp och ner - iallafall så vill jag det, och när ingen ser då hoppar jag ;) Kvar för min del är att spackla och måla dörrfodret och det håller jag på med. Jepp, det var en liten uppdatering i renoveringen det! Keep haning in there...

LYNN

2008-05-22

Vårruset

Uppvärmning på gång

Fullt med folk, nä tjejer, och alla viftar up armarna!
Go girls!

Syrran med sitt coola nummer!

Så kom man in på tiden 1h, 1min (enligt klockan där). Och en massa grejer fick man! En liten powerkick var det ändå. Jag sprang bara en bit, det mesta gick jag. Men en annan gång kanske man orkar det, vem vet!? :)

LYNN

2008-05-21

SOMMARJOBB!

Det är helt fantastiskt hur det kan ske en sådan stor förändring så snabbt! Imorse ringde de ifrån Sandvik och var intresserad av min ansökan och ville att jag skulle börja jobba den 16 juni - men då är ju jag i Provence. Så istället lyckades det bli så att jag ska få min introduktion redan nästa vecka. JAG BÖRJAR PÅ MÅNDAG! :D Jag vet inte aldeles precis vad jag ska göra, men jag hoppas jag får lära mig och att det går bra! Det liksom bara ska gå :)


Får jag sedan komma in på utbildningen, dessutom, så ska jag fixa lägenhet - på direkten! Jag vill det iallafall! Det är ju kanon för studentkassan, eller ifall det skulle råka bli arbetslöshetskassa, till hösten! Intervjun och testet gick väl okej. Vi får se hur det går. Jag var supernervös och lite grinig på mig själv för att jag var nervös ;) Men det är skönt att det är över och att... just nu käns det rätt okej hur det än blir. Klart jag vill börja utbildningen!! Men jag har iallafall ett sommarjobb!

Här som det sett så dyrstet ut... och nu tar det en rejäl omvänding! Vilken sommar det ska bli!

I can't wait!

EN MASSA KRAMAR!
Lynn


ps. det verkar som ett direktsvar på förra inläggets rubrik det här! ;)

2008-05-19

How will the year of 2008 turn out?


Imorgon bär det iväg till Falun. Nervöst men ändå kul. Det som är jobbigast är väl att kunna formulera sig bra och lämna en sådan bra bild av mig själv som möjligt. Men jag VILL verkligen det här. Det känns så avgörnade bara... antingen påbörjar jag en utbildning till hösten eller så har jag inget. Men när imorgon väl är över så kan jag inte längre göra något åt saken - så efter den får jag fokusera på resan och en massa annat som som fixas tills dess!

LYNN

2008-05-15

Mina fina "fynd"....

Besökte butiken "Blomsterstugan" i Hedemora idag. Och det är ju inte varje dag man är där så jag passade på att köpa lite grann. Hittade massor jag velat ta med hem, men det slutade med notishjärtat jag tänkt beställa via internet (men nu slipper jag det!) och sen en "brevhållare" som jag inte kunde motstå! Här ska ni få se mina godingar! :)

Här är sötingen!

Close-up

Med brev... :)


Notishjärtat. men med denna bakgrund färsvann den...

Tur att den ska hänga på en sådan här vägg!! :D

2008-05-14

"...had a bad day"

Idag... ja det har har inte varit nån kanon dag. Jag har sprungit och letat vandringssandaler som jag gillar: både till bekvämlighet, lämplighet, utseende och pris. Och nej, det är inte så lätt! Ett par hittade jag som var billiga och bekväma, men inte helt rätt lämpade eller så snygga. Ett annat par gillade jag rätt så mycket, men de var så... blåa! Det är inte riktigt min färg. Suck, suck.

Till middag gjorde jag iordning en pastasallad som blev god - och jag åt det snabbt för jag var så hungrig. Sen blev man på lite bättre humör iallafall.

Dagens lilla "kick" bestod av Leila bakar! Jag är VERKLIGEN ingen som brukar titta på mat- eller bakprogram, men det är något med hela "packetet" man får när man ser hennes program: inredning, dekoration, sött och romantiskt, sen har hon färgglada kläder, snyggt sminkad, söt och glad... och så är det ganska ROSA! Och ja, man blir så glad då! :)


Trots att jag känner att jag kanske håller på att bli förkyld funderar jag på att följa med mormor till Hedemora imorgon... ganska mycket för att det är en inredningsbutik där jag blivit nyfiken på - och inredningsbutiker kan man inte få för många av, inte om de har en lantlig stil i allafall ;) Vi får se hur det blir!

Kram
LYNN

2008-05-13

Jag ska på intervju!


Åh, vad glad jag blev när jag kom hem och såg mailet där det stod att jag blivit utvald för intervju och tester till utbildningen jag sökt!!! Jepp, av 110 sökande blev 45 utvalda - och det är 30 platser till utbildningen. Härligt glad man blev då! :D Skulle vara SÅ kul att få en yrkesutbildning, för det är inge vidare att vara arbetslös!

Jag gjorde ett tappert försök att söka jobb idag, men ursch så dåligt jag mådde.Dessutom stod det i Mias En Härlig Bok :

"Det svåra blir lättare ju mer vi övar"

Lustigt hur dessa små visdomsord i boken alltid träffar mitt i prick just de dagar jag försöker mig på det här!

Nu kan jag ju känna det som idag var något misslyckad när det gäller det - men jag försöker att inte att se det så! För jag var trots allt ute där för att söka, dvs. jag hade faktiskt tagit mig över den bokstavliga tröskeln, och jag tog det första steget två gånger ...kanske har jag trots allt övat mig lite grann. *hoppas* :)

Jag är iallafall glad att jag ska till Falun nästa vecka! Nu gäller det att förbereda sig väl!

KRAM
LYNN

2008-05-12

the Songwriting Book

Jag håller på med mina låtar! Det är en produktiv period just nu, och jag njuter! :)

sHär får du en tjuvtitt:


Stay Out of My Zone

I Miss Them Now (Forgive Me)

Packlistor...

Jepp, nu har det börjats! Det är lite klurigt vad man ska ta med för kläder... men detta såg ju inte alls så dumt ut!? Jag vill inte packa för mycket - för man vill ju kunna konka på ryggan (utan att falla baklänges) och sen vill man ju gärna shoppa lite där :) Men ett par jeans, en jacka (vilken det nu blir), pjyamas, bikini, en keps och lite accesoarer... sen är man nästan fit for fight... eller? Ja, skor var det också! Suck. Jag har ingen aning om vad jag ska ha för bra och bekväma skor!

Siameskattungen Swing vill gärna vara med på bilderna, så han fick väl det då ;)



Har hällt i shampoo och tvål i praktiska reseförpackningar också! Gjorde ett försök till "hemmagjort" praybalsam i prayflaskan, men jag vet inte hur det blev. Grumligt iaf. Men när jag köpte det hos frissan sa hon att man kunde göra så!

2008-05-11

Fotboll Är En Farlig Sport

Hej!

Jaha, en till dag till ända då... jag har haft en hel del för mig men tyvärr inte så många bilder att visa som "bevis" ;) Jepp men detta är ungefär min dag - i kort sammanfattning:

Jag har målat, planterat om en blomma, fixat kompostjord åt syrran, spelat gitarr och sjungit, träffat en gammal klasskompis, spelat fotboll, hjälpt en lagkamrat som fick bollen hårt i ansiktet (!), bakat kladdkaka, ätit kladdkakan som blev jättegod och sen nu hamnade jag här! Yep, där var min lista så gott som komplett :D

Min snälla pappa har en tendes att alltid påpeka att fotboll är en farlig sport... och idag stämmde det då! Men förutom incidenten med den stakarn som fick bollen i ansiktet, har fotbollen varit rolig. Den var dessutom oväntat nog på "hemmaplan". Jag förstås ingen mästare på plan men kämpar ändå på - nån gång ska det väl löna sig också. Skönt att det inte var jättesoligt idag för man blev så varm ändå... men det dumma är att solen tydligen tänkar gömma sig ett tag nu i veckan. Det är trist. Då måste man ju få sig på bra humör på nått annat sätt, vilket inte alltid är det lättaste. Jag och min kompis Mrs J pratade om det igår - om hur man blir på så mycket bättre humör, hur alla problem känns så mycket lättare bara för att det är vår, ljust och härligt! Tänk att det kan vara så löjligt enkelt ;)

Jag skrev en till låt igår kväll så som jag misstänkte! :) Eller ja, den är inte helt färdig men den kommer att bli bra - det vet jag! Kanske blir det nån mer "studio session" snart också, eller vad säger du Mr P med de grymma inspelningsgrejerna?

More to come...

LYNN

Syrrans snygga och härliga Taylor gura!
Vilket sound det är i den!

Jewel


Titta på Jewel's nya myspace "grafik" - så fint! Den första riktigt snygga myspace sidan jag sett en artist ha! Vacker bakgrundbild! Jag undrar här hennes nya album Perfectly Clear kommer till Sverige!? Det är lite mer country än hon haft det tidigare, men jag gillar hennes sånger.

Shopping och cruising...

Ja, det blev lite av varje idag. Men jag var, för ovanlighetens skull, inte på shoppinghumör ;) Näpp det fanns liksom inte där. Däremot hade jag det trevligt ändå. Under kvällen var jag på, min första riktiga, cruising! Lite häftigt va!? ;) Ja, det var trevligt att vara med vännerna där iallafall, och så råkade ju bilarna vara lite extra snygga just ikväll.

Jag håller på med en hel del låt-idéer nu och det är kul. Det som är jobbigt är att de kommer så sent... typ mitt i natten! :P Och nu är jag trött. Får se som jag får sova. Bye.

2008-05-10

Tomorrow...

Jepp, så stundar en ny dag snart. Imorgon kanske det blir lite mer shopping :*I

Jag hoppas på att orka upp för att måla listerna på morgonen! Vi får väl se hur det går...

Ha det bra iallafall!


LYNN

2008-05-09

Äntligen shoppat lister! ;)

Helt underbara - 16,5 cm höga - lister. De var dessutom billiga! :)

Här jag har ett lager vit färg på dem!


Taklisterna var något "kvistiga" men de snyggaste de hade...

Äntligen har jag & pappa varit iväg för att inhandla lister! Och det gick riktigt bra, kom hem med både tak- och golvlister. ;) Golvlisterna har jag målat en gång och taklisterna har "behandlats" med lite kvistlack. Spännande! :) Förhoppningsvis kan jag få lite hjälp med att sätta dem på plats senare... Men lite kan man ju testa också. Vore kul att fixa nått av det själv!

Lundhags Ryggan

Syrran fick hem min rygga igår! Och jag gillar den! Den ser iochförsig lite rolig ut att ha på sig när den är alldeles tom :P men den blir nog välfylld senare!

Här är några lite dåliga bilder, men det blir väl fler när den ska packas... vilket inte dröjer så värst länge! ...Hjälp! Wow! :P


2008-05-08

Nu ÄR golvet KLART!




Nu är golvet torrt och "slipat" med fiberduk... och ALLDELES underbart! :D
Vill vill vill vill vill vill...... flytta in NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men lister måste fixas också :( Det kommer bli så underbart fint därinne!
Jepp, muren ska målas på lite grann, maskeringstjepen (den grymt dåliga som nu sitter som berget) ska bort, kanske kan jag fixa dörrfodret... ja, men jag vill fortfarande se alla mina saker därinne! :)

"Det artar sig" sa Darwin... ;)

Ja, nog sker det lite förändringar här hemma! :) ...Jag har satt fast skålhandtaget på soffbordet och rosknoppen på sängbordet under förmiddagen! Här får ni se vad fint det blev! De är ju dock inte alls på plats nu som ni säkert förstår, men jag ville visa dem ändå.

Det är kattens öron som sticker upp där i väntra hörnet :)


Efter lunchen tänker jag fixa till det ALLRA sista på mitt golv! Hihi! Detta är underbart! :D

LYNN

En Intressant Dag

Oj oj! Jag har massor med bilder som ska in här :)

Dagen har varit av varierande karaktär, men dock intressant! Jag har oljat färdigt mitt golv (dock fler bilder med det imorgon), fynd-shoppat lite tillsammans med syrran, lyssnat massor på musik (jag vill gärna lyssna in Dylan skivan du tipsade om Mr P.), spelat gitarr och sjungit, ätit syrrans goda mat, tittat på himlen och njutit av den vår-varma luften...



Tyckte den här lilla "statyn", på andra sidan sjukhuset, var söt....
så jag tog en bild den :)




Denna "hjärt-korg" köpte jag för 35kr!
De var nämnligen olika prislappar på dem!
Vissa stod det 35, andra 85 och en 125! Lite skillnad va?
Hur som hälst har jag sett dessa på internet och tyckte de varit så fina!


Lite små sötsaker från DollarStore :)




Mr P's supercoola t-shirt!
"Dig Yourself"





Ljuset när jag skulle åka hem var coolt.

Himmlen var mörk, mörk blå och de gröna löven så otroligt gröna!


Ja. och här är jag :)


Okej, fler bilder imorgon... eller senare idag blir det ju... för hon är redan den 8:de Maj och jag borde sova nu :I

KRAM
Lynn