2009-02-27

Välkommen till min nytapetserade lägenhet!

Allt i en hög i mitten av rummet.
Resten fanns i duschen :)



Close-up på tapeten!





Min skrivbords-, dator- och TVhörna


"Vardagshörnan"


"Sovrumshörnan"


"Kökshörnan"

2009-02-25

Med ett leende på läpparna

Jag är sååå nöjd med valet av tapeter.

Jag är sååå nöjd med ommöbleringen.

Jag hade en sååå rolig & härlig kväll med storasyrran.


Och jag har Malaysianmat till matlåda imorgon!

2009-02-23

Hopplöst hopplösa jag, fick trots allt en mycket bra dag!

Denna dag började inte så bra. Men i ett mycket gott ögonblick så bestämde jag mig för att följa med mamma och lillasyster ut på en liten promenad, trots att jag var trött och hängig. Vi hade så kul att jag kom hem med helt ny energi! Sedan tog jag faktiskt tag i lite skrivande, vilket innebär att jag nu hunnit mer än hälften av det som ska vara färdigt på onsdag/torsdag. Konstigt att det känns så bra att ta itu med en sådan uppgift - trots att man gått och dragit på den så länge. Snacka om att JAG alltid gör det svårare för mig än vad det är! =P


Och se här, jag var inte den enda som hade det skoj ute idag:

Jaha. Då var det en ny vecka då... eller snart i alla fall. Det blir hela tre dagar i Falun, med våra lektioner på sjukhuset, denna vecka. Det är massor av anteckningar som ska skrivas imorgon. Utan sömn kan det bli tufft att fixa, så god natt! :)

2009-02-21

Kattungar!


Söker du katt? Dessa söker hem - från och med April :)

Jag kan garantera att de har en mycket härlig, social och speciell mamma. Dessutom har de den bästa omsorgen där de fötts upp. Så vill du ha en unik, livlig, social, tillgiven och troligen även mycket pratsam katt - då kommer du älska dessa godigar! Jag länkar vidare ifall du blev nyfiken!

Annons på Blocket

Direkt till uppfödarens, och min väns, hemsida:

S*Steelners Siameser och Orientaler.

2009-02-20

Nyheter

Jag ska få nya tapeter i mitt "vardagsrum"! Valet av tapeter sker över helgen - för redan på måndag kommer målaren. Lite svårt, men jag har många som jag gillar. Måste också skvallra om att jag har blivit en hejare på att sy upp byxor, vilket jag ofta behöver. Till och med jeans-sömmar, som kan vara svåra att få snygga, har jag lyckats riktigt bra med. Från att ha fem par byxor som skulle sys upp, så har jag bara ett par kvar! Yes! Inga fler uppvikta byxor :*)


Ett urval tapeter... undrar vilken som blir vinnaren...



Nya sömmar...


En glimt av min nya favorittröja.
Adidas. Jätterosa. Härlig.


Ser ni den välstädade bakgrunden också??
A once in a month experience! ;)

I've got a thing for love comedies =)

Jag är en filmslukare. Men inte vilka filmer som helst inte! Det ska vara, typ, kärlekskomedier med "happy endings". Snart har jag sett alla, tror jag. Vad gör jag då? Hursomhelst när är några favoriter:

50 First Dates

Juno

27 Dresses

In Her Shoes

The Sisterhood of the Traveling Pants (1 & 2)

Spanglish

Mamma Mia

2009-02-18

Att bita i det sura äpplet


Smittskyddsinstitutet.


Foppatofflor.

Hjärtat, lungor, magen, tarmarna...


Det är en massa av det som snurrar i mitt huvud, och hur jag ska få ihop allt...

Kommer jag klara av det här? Det är verkligen MYCKET just nu. I skolan säger läraren att det är en lugnare termin - men jag säger "yeah, right!" åt det. Det har inte varit så här mycket innan trots allt.

Jaha, då var det är bara att fortsätta då...

att bita i det sura äpplet
att svälja den fulaste grodan först
att bara sätta igång, helt enkelt

2009-02-17

Hög på lavendel & parfym

I somras, när syrran och jag reste runt i Provence, så tog vi en sväng till Le Château du Bois där de har ett lavendelmuseum. Det var så pass sent att museet snart skulle stänga så vi valde att bara gå in i butiken... men det var inte så bara! Där inne fanns alla typer av produkter med lavendel man kunde tänka sig och det doftade så gott! Helt höga på lavendeldoft gick vi inte därifrån tomhänta. För mig blev det denna Eau de Toilette med lavendel och lite andra blomdofter. Underbar! På deras hemsida kan man beställa alla dessa lavendelprodukter. Internetbutiken ger ju knappast samma upplevelse som den riktiga, men när man varit där så kommer man ihåg hur det doftade och blir genast sugen på typ alla deras produkter. Kika in här, om du vågar ;) www.lechateaudubois.com


I slutskedet av resan i Frankrike så besökte vi även parfymens huvudstad Grasse. En guidad tur och ett besök på de två största parfymerierna - och en mycket otrevlig tur i de slummigaste kvarteren var vad besöket av den staden resulterade i . Faktum är att vi drog därifrån rätt snabbt. Det lustiga med att besöka dessa parfymerier var att jag inte riktigt fastnade för en enda doft där! Lite besviken faktiskt. Syrran dock hittade en som hon verkligen gillade och köpte med sig. Fast jag hade ju redan med mig min favoritdoft!

"Svans hit och svans dit. Varför har du ingen katt?"

När man är hemma med lilla syster blir man ofta sittande och tittar på hennes favoritfilmer... Pelle Svanslös är just nu en av dem. Inte bara hennes favorit tror jag, jag tror det blivit hela familjens. Tja, där ser ni vem som bestämmer ;) Detta är iallafall ett underbart klipp ifrån den filmen.

2009-02-13

Be True to Your School

En tvätt- och städdag blev det denna fredag. Det är alltid så härligt när det blir rent och fint hemma, men vägen dit är ofta alldeles för lång. Det krävs att man väntar besök. Då får man fart på städningen kan jag lova! :) Imorgon är det nämligen lite filmmys hemma hos mig.

Och skolarbetet tynger med sin ogjorda närvaro. Få se, två grupparbeten (ett PM + power point presentation och en rapport + redovisning), två tentor, två inlämningsuppgifter ska vara klart innan vecka 15 senast. Men det mesta ska vara gjort t.o.m. vecka 11. Vart ska jag börja? Det blir ingen tur till Falun nästa vecka så jag måste försöka få mycket gjort då!

Discipline, Come Find Me! Please!



Men ikväll åker jag hem till familjen, har det lite gott och leker med lillasyster. Det blir hur bra som helst!


Hon är redan filmstjärna! Det syns ju :)

2009-02-11

Mitt nya hak

Det är nästan min granne
Har så gott som allt man behöver
Under ett tak
Sött & Salt
Mjukt & Hårt
Nödvändigt & Onödigt

Ja, det är inget mindre än

ICA MAXI

2009-02-08

Working On Some Dreams

Kan man ha det bättre en lördagskväll med sina favoritvänner, mat, TP och kaffe? Det tror jag knappast. Vilken kick det ger att vara bland vänner!

Nu har jag mycket pluggande framför mig, men det får jag ta tag i imorgon eftersom jag snart ska repa. Jag och Herr Roland har tagit det lugnt början av vår "relation" och ses en gång i veckan ;) Med tiden kanske det blir fler möten av, men just nu är det som det är.

Måste också berätta om sommarplanen:
Bruce Springsteen & the E-street Band
Stockholm Stadion, 5 juni
2009

Jag kommer vara där!!! =D




Näpp, nu måste jag dra... Hej då!

2009-02-06

Tillbaka



Efter att under några veckors tid sett HELA Gilmore Girls-serien (7 säsonger) känns det som det är tid att ta upp bloggandet igen. Kommer sakna Gilmoretjejerna som varit ett trevligt sällskap åt mig! Så jag var tvungen att lägga upp lite bilder.




Allt och inget har hänt den senaste tiden. Förra helgen hade bandet en spelning som gick riktigt bra, tycker jag. Inte så mycket folk, men det var ändå roligt. Nästa gång spelar vi på Järbokrogen (den 28 Februari närmare bestämt). Med skolan är det fullt upp, och lite svårt att hänga med, men jag tror det går okej iallafall. Pluggar in hur man skriver en massa journalanteckningar, epikriser, remisser etc. Vi har riktigt bra lärare nu så det är kanon. Jag har en tenta kvar på högskolekursen, men sedan är den färdig och godkänd också!

Jag är inte den personen som gillar vintern, men den senaste tiden har snön legat så vackert överallt att jag tyckt det varit riktigt underbart fint. Och nu snöar det igen! Wow, jag trodde aldrig jag skulle trivas med vinter.

I eftermiddag/kväll har jag en mycket nödvändig tvättid. Jippie! ;) Så är det väl dax att städa upp lite också...

Nåväl, nu hoppas vi på bättre och roligare tider!

Ha det gott, vänner!