2009-09-29

2009-09-26

Ta hand om ditt liv

Det här var en nyttig kväll: rolig, men samtidigt allvarlig. En ganska crazy kombination som är rätt bra. Det är mycket tankar som snurrar så där efteråt. Och en sak som jag känner starkt nu är - ta hand om dig och ditt liv! Visst gör man dumma val ibland, men när det stannar i dumt så finn dig inte i det!

Det jag tänkte komma fram till var att, det finns ett misstag jag gjort som jag inte riktigt kan komma över. Det var just i en stund då jag glömde bort att ta hand om mitt liv. Min slutsats har därefter blivit: hellre ensam, än med fel person.



2009-09-23

Tentalugn...!

Imorgon är det praktisk tenta på morgonen. Tittade över det lite grann nu, men det känns rätt lugnt faktiskt. Eftersom jag har jobbat hela sommaren, och jobbar extra nu, känner jag det att jag fått rätt mycket träning och den kommer väl till hands nu. Men jag funderar alltmer på vad jag egentligen vill göra...


2009-09-22

"Take 'em as they come, girl"

Jag lyssnar på Tracks med Springsteen och tänker på hur ofta jag faktiskt brukar referera till just den här låten: Take 'em as they come. Det är så många gånger man går och oroar sig långt i förväg för det som man bara måste ta som det kommer. Jag är faktiskt expert på det området...

Nu ska jag dra iväg till skolan för lite medicinsk engelska tillsammans med några superhärliga klasskompisar!

2009-09-20

Känslan stämde mycket väl!

Denna helg blev inte bara mycket lugnare - utan jag kände att det passade helt perfekt. Hemmakvällar med Gilmore Girls (<3), svampplockning med lillsyrran och flera av min favoritpersoner, städning (!) och så en massa mys med Rakel...


2009-09-18

Jag har en stark känsla av...

...att det kommer bli en betydligt lugnare helg denna gång.







Hittade äntligen ett nagellack i precis den färg jag var ute efter: mörk, nästan svart, men skiftar i blått. Matchar även min underbara kjol som för några helger sedan fick en dos stearin över sig. Det lyckades jag dock fixa med kaffefilter och strykjärn!

Idag kom även Ebay betällningen av en omgång smink! Ebay är bäst när man ska ha smink! Det jag hade fått 2 podukter av här - fick jag 5 st för (med frakt inräknat!). Me like!

se ya!

2009-09-12

Quick-check

Igår blev det en väldigt händelserik dag. Oväntat var det ockå! Första delen av dagen bestod av tvättning, så det var ju inte så spännande :P Men sedan gav jag mig ut med några vänner och plockade svamp! Det var jättekul och vi hittade en hel del. Sedan kom Linnea hit och vi kollade på film. Riktigt fredags mysigt så där. Efter det gav jag mig iväg och träffade lite vänner som jag inte träffat på ett tag. Så kul!

2009-09-10

¨If You're Going Through Hell, Keep Going"

Winston Churchill

Det är bland de bästa citat jag hört. Det får mig att le varje gång.


Men nu över till dagens skola.

Vi har börjat en kurs med medicinsk engelska, ledd av en amerikansk lärare. Av någon anledning så var det så otroligt inspirerande - med engelska! Jag gick i gång helt på det! :) Det var alltid ett av favorit ämnena i skolan... ända sedan lågstadiet, faktiskt.

2009-09-08

Orkar du läsa om min depp helg?

Okej, nu är jag faktiskt tillbaka. Förutom min underbara fredag kväll så var det en riktigt deppig helg för mig. Det fanns ingen speciell anledning, det dippade bara. Men idag känns det som det har börjat att vända. I helgen har jag har typ lärt mig att rippa dvd:er i alla fall - något jag är mycket stolt över ;)
Hade ytterligare en återträff med en gammal klasskompis igår! Det är häftigt att ta upp kontaken där man lämnade den. Det finns tydligen vänner som man alltid, på ett eller annat sätt, kommer att ha.
Och så är det ju lite skojsigt med webkamera också, som du kanske märker... haha!

2009-09-05

Första bloggningen på Acer


HEEJ!

Nu bloggar jag från min nya, superfräscha, dator! Så najs!

Igår hade jag den bästa kvällen på jättelänge hemma hos min gamla klasskompis Jessica! Det var säkert 2 år sedan vi sågs sist, men det var som igår! Vilken supervän det är.

Jepp, det var allt jag hade att säga just nu.

See ya!

2009-09-04

Is this me?


Jag blir så trött på mig själv ibland. Typ idag.

Hur lyckas man göra så mycket fel som jag gör?

Det borde inte vara möjligt.

2009-09-03

2009-09-02

Välj -> Klicka -> Klart!

Vad läskigt enkelt!

Jag har klickat på "Beställ"-knappen och bör därmed ha en ny dator inom en snar framtid! :D