2009-10-28

Guys come and go, but friends are forever

Hamnat i på sjuksängen hemma igen.  Denna gång är jag jättekonstig i halsen och ner i luftvägarna, lite tung andning sådär men inte alltför jobbigt förstås. Så berättar man det för mamma - som genast tänker på svininfluensan såklart, men jag säger att jag har ingen feber och det är inte så farligt... Vad säger mamma då? "Du har inte feber än". Suck. Min älskade föräldrar som tänker i "worst -scenario" hela tiden. Det är extra drygt eftersom min kusin, som jag inte träffat på ca 5 år, kommer upp hit från Skåne idag! Men hon stannar ju i några dagar, så då borde jag kryat till. Hoppas.

Tills dess så dricker jag kaffe och te, äter glass och kollar på Gilmore Girls - eftersom jag nu har alla säsonger! They're mine!

Var hemma hos underbara Jessica igår på "smink-party" och vi hade superkul! Säkert första gången sedan studenten som jag, Jessica och Christina träffades samtidigt. De tjejerna får mig på riktigt bra humör!

Här har ni oss, och en 7-mån gammal pojke... :)




Babyn tillhörde en annan tjej som var där, för att klargöra det :)

2009-10-23

FLYTT PÅGÅNG!

Jag måste bara berätta något skojsigt!

Jag ska flytta...
...till syrrans "gamla" lägenhet!


Det finns massor med plus till detta, b la:
  • Det kommer finnas utrymme att bo på!
  • Ett sovrum och ett vardagsrum - inte allt i ett rum alltså.
  • och till råga på allt: Ett KÖK!
  • Garderober att förvara kläderna i!
  • Städskåp (som numera delas med kläderna)
  • UTEPLATS! Underbart!
  • Dessutom är det tjusigt inrett redan av min kära syster!
  • Nära till busshållsplats
  • Lugnare trappuppgång! Endast 3 grannar i samma uppgång.
  • Ordentligt källarförråd, där man faktiskt kan förvara nått.
  • Egen tvättmaskin
  • Jag kommer flytta SNART!

Kunde det blivit bättre liksom?

Syrran får berätta om sitt nya boende - för det är ännu mer perfekt! :D


2009-10-19

Hemma igen



Hemma igen. Har bott hos föräldrarna i nästan en vecka nu. Det var behövligt.

Det finns inget bättre än mamma, pappa och mina två systrar - så är det bara!

2009-10-17

Vad bloggar man om när det värsta man kan tänka sig är ett faktum? Känner mig asocial och har inte lust med mycket alls. Skulle kunna tänka mig att åka iväg och shoppa, men kommer antagligen deppa ihop totalt av plötslig självinsikt i provrummet. Det är svårt att se någonting ljust just nu.

Ser det annorlunda ut för dig? Har du upplevt något ljust och positvt? Berätta gärna!!

2009-10-16

"when I come to terms



to terms with this


my world will change


for me"

 
- Parasol, Tori Amos

2009-10-11

En helg, en spelning




Så sitter man här och inser att hela helgen flugit förbi... på nolltid. När man har spelning går helgen alltid lite extra snabbt bort, eftersom det tar tid. Först är det all riggning, sedan soundcheck, och sen väntan på att spelningen ska börja. Allt vilket, tro mig, tar tid!

Och så spelar man och tömmer ut all energi man har: lagom till att man ska plocka ihop allt igen och då har klockan hinnit blivit en del. Man kommer hem, efter att världens bästa pappa kommit och hämtat mig, och sedan sover man bort halva dagen efter, varav resten man är sådär riktigt seg.

Somehow, it's all worth it!

Yes, och så är det måndag imorgon då! =D

2009-10-09

a Love Song

Jag känner mig så glad inombords idag. Kan ha nått med mina två bästa vänner att göra. Skrev dem en  låt (med namnet Easy). Ladda ner den här, om du vill.

2009-10-05

When autumn leaves starts to fall...



Hör och häpna: jag är sjuk... fortfarande. Jobbat idag trots halsont och feber. Fast det gick liksom ändå. Imorgon ska jag tack och lov bara vara hemma - inte jobba eller åka iväg till Falun. Däremot måste (jag menar: MÅSTE) det göras uppgifter till skolan! Så jag har att göra minsann.

Det är fint med höst. Det är det. Men nu är det bara FÖR kallt. Jag tyckte jag tog i ordentligt innan jag klev utan för dörren imorse och ändå frös jag som aldrig förr. Trodde aldrig jag skulle komma fram till jobbet!

Allt är lite för mycket nu.

För att toppa det så ska jag prova spikmattan och kanske blir det nån film. Hoppas Rakel kommer hem igen imorgon, saknar henne så grymt mycket.

2009-10-04

Det rullar på...


Jag har har/haft världens konstigaste virus. I fredags kväll insjuknade jag i feber etc... Efter ett antal timmar så hade symtomen försvunnit. Jag var återigen sådär "nästan frisk " som jag varit hela veckan. Jaha. Vad händer undrar man liksom!?

Det blev en filmkväll igår hos min vän. Om det är någon som förstår sig på mig när jag blir lite crazy, fnittrig och hittar på sånger till allt möjligt så är det Jessica! Kanske för att vi är rätt lika sådär ;) Det är tur att man hittar i södra Gävle: när jag skulle hem ställde jag mig nämligen vid busshållplatsen på fel sida vägen! Man blir ju galen av att inte ha koll och ute är det alldeles mörkt. Men jag kom till stan till slut i alla fall!

Repade idag - ovanligt taggad för det! Men nu vill jag ut och spela igen, och det ska jag nästa helg! :) Yes!
Dax snart att vila lite innan morgondagen. Har ju fått extrajobb igen! KUL! 

Take care out there!

2009-10-02

The World is Spinning

Jag vet inte vad som hände, men plötsligt insjuknade jag igen - i vad det nu är jag har. Men denna gång är jag otroligt yr, feber och en massa annat. Tur man har en underbar storasyster som rycker in och köper hem nödvändigheter :)

Nu ska jag nog vingla mig i säng och få ordentligt med vila.

Hoppas du har mer tur med häslan i helgen!
"Det är inte lätt när det är svårt" : brukade en gammal kompis ofta flika in. Och jag håller med. Men...

I helgen blir det en filmkväll hos en underbar vän, kanske ska jag hitta på något med ytterligare en tjejkompis, och sen repa - för nästa helg är det spelning! Ser SÅÅÅ fram emot den! Det är en del annat kul också som händer då. Det är viktigt med dessa saker att se fram emot när man känner sig lite väl lågt nere...