2009-11-30

BILDER fr 091010

Fick massor av bilder från spelningen i Kungsberg i oktober.







2009-11-28

Music in my ears



Superkul att höra mina gamla klasskompisar (även nuvarande kompisar) i bandet Outlaw Brothers på Lillpuben igår! :) Trots att det inte blev speciellt sent eller så, så är jag sååå seg och lite nere idag. Men ikväll är det spelning i Järbo och då är det bara att rycka upp sig! Är lite nervös faktiskt... fast taggad!

2009-11-16

På andra sidan stan...


Åh hjälp, jag undrar vart på kroppen det inte värker! Att flytta går minsann inte på ett bananskal... Men nu är jag här! Det mesta finns i kartonger någonstans men jag har iallafall lyckats bädda sängen och hittat ner i soffan. Nu vill jag sova för imorgon ska det plockas och grejas och det ser jag fram emot. Men däremellan ska jag ju på min praktik också som jag - by the way - har närmare till numera! Weii, jag orkar inte med ett ord ti....

2009-11-07

Jag har ett litet låtskrivar "flow" och det är riktigt roligt!

Det är mycket tack vare H2:an som är det bästa instrumentet, förutom rösten och gitarren då. Älskar den!  Kan jag sitta och skriva utan att jag nästa dag blömt bort hur melodin gick... Kan lyssna på en gång om det funkar eller inte... Den fångar dessutom rösten och gitarren såååå bra. Men man hör förstås katten jama i bakgrunden ibland dessutom.

2009-11-02

Efterlysning: Vinterjackor

Varför finns det knappt några vinterjackor i affärerna? Vart har de tagit vägen?

De få som jag skymtat har michelin-gubbe-siluett. Och det verkar inte finnas några alternativ till det. Inte direkt det jag hade tänkt mig.

Någon som sett varma och fina vinterjackorn någonstans? Snälla avslöja för mig vart de gömmer sig! :)

2009-11-01

I'm in Happyland of music

Amanda Jenssen är den enda som deltagit i Idol som jag någonsin verkligen gillat, och nu har hon en ny superhärlig skiva ute. Går även att lyssna på Spotify. Det var länge sedan jag lyssnade på en skiva med glädje och kände att jag verkligen gillar det... Ja, Katy Perry fick mig riktigt inspirerad. Men detta är ändå snäppet över det. Så ett tips - lyssna, lyssna på Amanda!


Riktigt härlig make up



Jag har hittat värsta grymma sminkbloggen. Superinspirerande och cool. Tänk vad man kan göra med lite, ibland ganska mycket, smink. O, I love it! Ska väl försöka mig på nått emellanåt kanske :D

Nåväl, bloggaren heter Linda Hallberg och det går att kolla in hennes "gamla" blogg här eller den nya, då hon bloggar på VeckoRevyn (varning dock för riktigt läskiga halloween sminkingar där). Lite härliga exempel kommer nedan, eftersom en bild säger mer än 1000 ord. Var det inte så? :)





Är det inte grymt?