2010-01-30

Det här är livet ;)

Vilken härlig dag!

Förutom den stunden jag trodde jag skulle bli magsjuk då förstås ;P

Men sån tur var så gick det över och vi spelade på afterskiin i Kungsberg igen! Störtskönt! Önskar man kunde utveckla sig mer på scen... funderar hur jag ska tag i det och har lite lösa idéer, så vi får se. Nu har vi inte nästan spelning förrän den 27 februari (!) på Granliden, Storvik. Det är är lång tid det nu, efter att vi haft spelning nästan varannan helg ett tag.

Efter spelningen ikväll var det mys hos syrran och svågern, som var barnvakt, plus familjen. Mitt upp i att jag är heeeelt slut så får jag för mig att möblera om här hemma, som jag alltid har en tendens att göra när jag känner mig i behov av förändring. Så nu är jag nöjd, och trött!!



Bjuder på några bilder från after skin den 16 januari:
Kommer tyvärr inte inhåg namnet på fotografen, annars hade det stått här!

 

2010-01-29

Pust...


Denna vecka har varit lite för mycket - allt negativt på jobbet tar kål på en! Var man än vänder sig så mår alla ens kollegor dåligt. Så tur är så blev vi ett riktigt härligt gäng tjejer som busade och fnittrade de sista dagarna. Det var räddningen vill jag lova! Nästa vecka ska jag byta arbetsplats åter igen...

Efter jobbet så blev det, tro det eller ej, efterlängtad träning på gymmet. Trots att jag inte tränat alltför mycket så känner jag redan liiite resultat och det är ju skön uppmuntran till att fortsätta. Och så får jag  ju ur mig lite frustration och på köpet adrenalin-kickar. Inte illa pinkat alltså, skulle man kunna uttrycka det ;)

Nu är det bara att ladda inför imorgon som gäller. Det innebär nog framförallt att komma i säng i tid, så att man orkar kliva upp för att rigga grejerna. Oj hjälp... måste packa ner kläder också!

Happy weekend, sweet hearts!

2010-01-19

Stress Stress Stress

Så mycket jag måste göra som jag inte vill. Har dock börjat fixa till en del av det som behövs idag, och räknar med att få resten (i sort sett) fixat imorgon. Pust! Ser dock fram emot helgen, även om den kanske inte blir särskillt lugn. Det gör inte så mycket om det är skojigheter!

Träningen och maten går dock bättre! Förra veckan blev det ett gympass och simning. Denna vecka har jag hitills hunnit med att simma, ska flyttstäda imorgon (det är träning om nått!!) och på fredag ska det badas med lillsyrran bl a. Så allt med mat och sånt kanske inte gick kanon förra veckan, men denna vecka är bättre redan. Många nya vanor, som dock känns överkomliga i nuläget. Får se vad jag säger om nån vecka ;)



I keep - working on a dream - as the comforting voice of Springsteen sings.

2010-01-17

Första afterskin!



Vilken häääärlig afterski! Grabbarna var knasigare och tokigare än vanligt XP Men det var skoj ändå ;D Längtar till den 30:e januari nu... bara 2 v kvar!

2010-01-13

Knasigt, är ju ett ord för, när man hittar tröst i det man själv har skrivit.

Satt just och testade att göra musik till lite texter jag hade sedan några månader tillbaka.

När melodin började fall på plats så var det som att komma till en ny dimension, ur texten kom sanningar som...

"everytime I'm weak you move back inside"

Så nu döpte jag om låten till det.

2010-01-12

Take Me Away



Är otroligt ressugen!! Vill tillbaka hit: till ljuset, tiden, äventyren... Med en massa tur (d v s om jag får jobba i vår) ska jag försöka spara ihop till en Greklandsresa i sommar/höst.

Kanske ska man komma i form till sommaren iallafall... Två gymdagar har det blivit hitills i alla fall. Vill simma imorgon om inte det urartar i en förkylning nu förstås >_< Vi håller tummarna! Kram!

2010-01-10

Sanningen i vitögat

Det är fönedrande att gymma. Usch, vilken ångest det gav!

Ändå planerar jag att besöka sjukhusets gym, som är sååå mycket trevligare där än Parkbadets källarlokal kan jag tillägga, imorgon. Ja, jag är självdestruktiv.