2010-02-25

It's friday?!

Knasigt, men jag tror att det är fredag. Redan igår kväll kändes det som att det skulle bli fredag idag.
När jag jobbade fick jag hela tiden tänka "det är torsdag, en dag till ska jag jobba". Men efter att jag slutat var jag helt inne på att det var fredag igen!

Kanske är en bra grej det här, jag får liksom (nästan iallafall) två fredagar!?!

2010-02-24

Amelie från Montmartre


Jag gillade den första gången jag såg den, men det var för ganska många år sedan nu. Nu när jag såg den igen stod det helt klart: Vilken underbar film! Gillar att den är otroligt snäll och samtidigt väldigt busig. Jag älskar att den är detaljrik (!) och fransk...

2010-02-21

Stand Up!

Det verkar som att det alltid finns några som ska trycka ner en. De får en att känna det som att man inte duger, räcker till eller att man helt enkelt är dålig.


Jag har aldrig vetat hur jag ska hantera det där. Det brukar sluta i att jag sugit i mig varje droppe av giftet och tappar all tro på det jag gör eller den jag är. All uppmuntran man kanske fått innan, eller får efter, den märks inte av.

Somliga, mycket lyckligt lottade, verkar nästan ha en medfödd förmåga att inte ta åt sig av sådan negativ kritik. Istället för att ge upp, så blir de starkare och går vidare.

Men jag undrar en sak.
 Om man inte har det där med sig automatiskt:
Hur gör man för att öva upp förmågan att inte ta åt sig?
Någon som har något tips?

Ett mantra som tar bort dessa tankar?

2010-02-18

Börjar slutföra alltfler låtar och funderar på att spela dem snart. Vill.


2010-02-16

Looking Forward

Jag kollar in jobbalternativ och det känns bra. Känner att jag skulle kunna göra bättre än jag gör idag. Hitta min "nisch" liksom. Svårt är det, men det ska gå.


Tillsvidare siktar man mot den 27 februari - med dubbelspelning! Först Kungsberget sedan Granliden. Just det, hemsidan är ny och bearbetas ännu: http://www.coverupband.se/

2010-02-14

Mysbelysning


Jag såg denna kandelaber och bara visste att jag skulle ha den. Egentligen kanske jag tänkt ha en större, men detta loppisfynd var för bra för att jag skulle kunna tänkt ut det. Visst blev det mysigt!

2010-02-11

A Girl's gotta do what a Girl's gotta do!

Min mage mår bättre - och så då gör även mitt psyke det! Yeah!

Jag lyssnar på Kelly Clarkson (!) och dansar runt i längenheten samtidig som jag plockar upp ( = städar och piffar till). En oväntat energigivande och riktigt härlig kväll! Och så är det ju fredag imorgon :)

Missade repet i söndag för att jag var heeeeelt utslagen, och det får jag betala för nu... sjukt sångsugen. Var ner på stan i "Melodifestival tältet" och lyssnat lite på två lokala band, Green Orange och Cicero, vilket var myyyycket najs. Men nu vill jag spela själv snart igen.


Min bästa pose ;) haha!

2010-02-08

Crappy, crappy days

"Oh crappy days,
oh crapp-y da-y-y-s"

Varför?
Därför: att det finns inte många saker som fungerar som de ska och framförallt inte jag. Man bryts ner i små små bitar när inte kroppen är frisk. Får se om doktorn finner nån lösning till detta pussel imorgon.
´

2010-02-06

A Secretary's Diary

Åh vilken dryg natt... Rakel fixade det mesta av det.

Jag är tveksam om det blir nån simning som jag tänkt.

Istället ska jag kanske plugga =O Ligger ju efter med ett litet arbete och ett brev på engelska kvar innan examen. Jag tror det där går i släkten. Vi är lite dåliga på att slutföra våra grejer. Men för att jag ska ha chans att kunna hoppas på något bättre jobb, och få ställa krav på mitt nuvarande, så måste jag fixa det. Och tro mig, det är inte 1 kr/h i löneförhöjning som lockar!

2010-02-04

Dead-End

Känns som att man kört fast. Har huvudvärk efter en dag på jobbet. Och förresten vem skulle inte få det?!?! Nej det ska kännas bättre än såhär.


Nu tar vi och skiter i det, för jag får en massa kärlek av min katt - som är superglad över att jag kommit hem - och så ska jag ta och spela min nya, bluesrockiga, låt...

2010-02-02

Kungsberg, After Ski

Jag har så tråkigt nu när jag är hemma och sjuk att jag inte kan vänta längre med att visa er denna.

Enjoy ;)


Två grabbar på äventyr!



Ramlade över den här gamla godingen.... haha! Vad ska man säga Peter och Dan mer än: Underbart! :D

2010-02-01

Flashback...


Aldrig kommer jag att glömma när jag hörde denna låt första gången. När jag lyssnar nu hamnar jag genast tillbaka till gamla minnen om krossade hjärtan, drömmar och massa låtskrivande! Mmm. Let Go-skivan gick sedan nonstop i säkert ett par år... Den kommer fram emellan åt också förstås.