2010-03-31

Idag har det varit full fart på jobbet. Det gillar jag. Det blir en rätt fullbokad helg också. Ska jobba fredag, spelning lördag och jobb igen på söndagen. Truckutildning ska jag också få.

pssst

Hallå där! Jag har bokat in två ganska stora förändringar under april månad. Tyvärr dröjer det några veckor då innan jag kan visa hur jag tänkt busa till det. Men, håll utkick!

2010-03-29

Ghosts of the past


 
Ibland hinner det förflutna ikapp och river upp gamla sår. Tänk att det kan göra så ont fast det var så länge sedan. Nu är det iallafall hög tid att komma upp och gå vidare.

2010-03-28

Det är bara så att när jag var liten så tänkte jag på fullaste allvar att jag skulle bli delfinskötare.

Igår spelade vi i Kungsberget, när vi började spela var det en 15-20 pers där... tjohej. Tänkte att detta blir nog den minsta publiken vi haft. Men så, efter några låtar, strömmar det in folk och det blir riktigt livat och skoj.

Första veckan på Sandvik har flugit förbi otroligt snabbt. Efter några dagar så var det som om jag aldrig varit borta.

Saker börjar falla på plats igen. Otroligt härligt.

2010-03-21

Pirrigt

Kaffe och scones - vilken underbar frukost. Här sitter jag nu och känner mig riktigt pirrig inför måndagen. Det kanske är bra att vara lite nervös, men om du känner för att kommentera något snällt och uppmuntrande så är du välkommen att göra det ;)

Tror jag ska ladda upp med bra musik i mobilen, en sväng till föräldrarna och så rep med killarna... Yes! Bara att köra hårt nu! Pepp pepp!

2010-03-20

The songbird hits again

Igår blev det iallafall en liten sånginsatts (med Jolene förstås!) även för mig på Steel Town. Två veckor utan spelning och det drar ju i nerverna - men på lördag smäller det igen! Kungsberg, såklart, i tre helger framöver: 27/3, 03/4, 10/4 (= bartömning).

2010-03-18

Mitt första modelljobb

för:

Haha, inte riktigt så ... men nästan. Fick mail från Reseguiden.se att de ville använda en av mina bilder som jag lagt upp där till en artikel. Jag klickade upp bilden och fick se att jag själv var med på bilden också! :D >>Klicka här för att se den!<< Fick presentkort på Bokus som tack! Knasigt, fast ändå lite skoj.

2010-03-15

Att titta tillbaka är härligt, men nu drar vi framåt!

Sommaren 2008 var den sommar då jag och syrran åkte till Provence (på en kanonsemester!). Det var också den sommaren som jag oväntat fick jobb på Sandvik! Det i sig medförde inte bara en bra lön och mitt första heltidsjobb som jag trivdes riktigt bra med... Utan det var via det sommarjobbet jag träffade sångaren/gitarristen och trummisen som ville att jag skulle provsjunga i deras band! Den sommaren var den bästa jag haft hitills! Lägenheten som jag då lånade en soffa i - där bor jag nu! Jag sjunger i, det som har kommit att bli, det härligaste och knasigaste bandet ;)

Och nu två år senare, så har jag fått "sommar"jobb på Sandvik igen! Jag börjar redan på måndag!!! Happy times!

2010-03-14

Jag som inte sett en Melodifestival final på många, många år tyckte det faktiskt var riktigt riktigt roligt nu. Därför får det faktiskt vara med i bloggen i år. Det fanns flera bra låtar och artister som gjorde dem fantastiskt bra. Jag är lite chockad över det eftersom jag aldrig tyckt det varit i närheten av det. Anna, som vann, verkar så otroligt gullig och jag gillar låten hon sjöng. Och Darin var bättre än någonsin, alltid tyckt att han kan sjunga men han har sällan haft särskillt bra låtar.

2010-03-12

Studier/Studio?



Såhär kan det se ut när jag har saker jag borde göra och kreativiteten kommer som ett brev på posten. Böckerna hamnar i en hög och jag vänder min uppmärksamhet till synten och gitarren! Har jag inget jag borde göra så lyckas jag aldrig laborera med musiken så pass. Jag får försöka hinna med med både ock så gott det går. Jag fått iväg en jobbansökan idag, inte illa det.

Nördigheter

Tack för kommentaren: "alla har vi en liten nörd inombords" Klockrent och sant!

Mina nördigheter är definitivt delfiner/valar och musik.

Vilka är dina nördigheter?

2010-03-11

Glädjerus!


Äntligen har jag fått nära mitt tokigt stora intresse för delfiner och valar! Sara Wennerqvist hade nämligen en föredrag om det ikväll i Gävle. Sara har arbetat uppe i Tysfjorden med späckhuggarsafari, gjort valinventering m m. Att sedan få prata med någon som varit med om allt som jag själv drömt om - ja det är helt obeskrivligt härligt. Kanske för att det inte händer särskillt ofta. Jag blir helt lyrisk, pirrig och lite tårögd när jag börjar prata om sådana här saker. Vilken nörd jag är! Det värsta är väl att jag vill resa nu mer än tidigare trots att situationen för det fortfarande ser ganska mörk ut... Men jag har definitivt något att jobba för och se fram emot!



För fler bilder och information kolla in http://www.wennerqvist-foto.se/

2010-03-08

Livet just nu

Det var mysigt att ha spelning utomhus, delvis, i helgen. Var så otroligt varmt i solen att kylan, som man var orolig skulle orsaka problem, inte störde alls. Har lyckats köpt mig en mikrofon nu också, en Beta SM58. Det kändes hur bra som helst med den. Jag är supernöjd!


Jag började denna vecka med att besöka arbetsförmedlingen, och ska fortsätta veckan med att plugga. Det som står för den agendan är: Projektarbete, Biologi A och Kemi A. Bör också försöka få till lite tvätt- och städning också, men det brukar ju sällan vara något problem när man "ska" plugga ;) So long!

2010-03-05

Down to Basics

Detta må verka lite...hmm fåfängt eller nått... men jag har inte den blekaste idé på vad jag ska ha på mig imorgon på spelningen. Brukar gilla att fixa till det lite. Denna gång får det nog helt enkelt blir nått enkelt.

Hjälp, klockan är halv tolv redan! Dax att sova, imorgon ska man upp tidigt.
Kom till Kungsberget kl 1 och vi spelar ute i nått tält.

Here we are :

2010-03-04

Book of Treasures

Igår köpte jag en engelsk bok på Ånyo. Då jag inte läst en roman på kanske 2 år var bara det rätt stort. Så jag öppnar boken och ser till min förvåning att boken är signerad av författaren! Lite coolt, även om den inte har något större värde i sig. Bäst av allt - är att jag tycker att den verkar riktigt bra.