2011-02-24

Make It On My Own


Det är galet var saker händer JUST NU! Det är verkligen allt eller inget: Och nu kommer allt! Ska på jobbintervju nästa vecka. Skulle det gå vägen så har jag alltså egentligen 3 jobb att välja mellan till sommaren.... hur sjukt är inte det?! I höstas hade jag inget. Nu blir det istället kanske lite svårt att veta vilken väg att gå. Men ett steg i taget så.

Idag var jag på APT möte på nya stället jag ska till på sjukhuset och kände det snabbt som om jag kommer trivas bättre där. Men efter allt som hänt idag så fick jag åka hem, gå på ansiktsbehandling (som var bokat sedan länge) och därefter käkade jag med Sofia och vi hade massvis att prata igenom. Underbart, som sagt, med vänner att dela alla tankar med. Gillar gillar gillar att det börjar hända grejer.

Imorgon afterwork med underbara tjejer!

2011-02-22

My Heart is Sick of Being in Chains


Äntligen en riktigt skön helg igen! Den kändes sådär lite längre än vanligt. Kanske för att det igår blev som en liten helgkväll då också. Det börjar vända, tror jag. Lite pusselbitar på plats innan slutet av veckan bara. Sedan har jag en plan. Och med en plan kommer man någonvart. 
Låt livet börja leka.

Här ser det ju ut som att det inte gjordes
annat än att sitta med mobilen, men det
är den enda bilden jag har från helgen XD

2011-02-18

"It's my life, It's my time, We've been gettin' nowhere"



Drömmer om att resa. Men först ska jobbsituationen framöver bli lite klarare. Vi se vad framtiden har att erbjuda. Jag har bara en vecka kvar på den plats jag jobbar just nu, ska sedan vidare mot ny arbetsplats och gör det med glädje. Det är skönt när tiden äntligen rullar på igen. Nu är det helg! 

So many places to go
So many things to see
So many adventures to experience

2011-02-17

Sweatpants

Ja, typ såhär ser jag ut (lagomt trött och sliten) i mina supermjuka mjukisbyxor! Tack systeryster!

2011-02-16

Dream Mode



Efter en del trilskande så börjar drömmar och mål synas lite tydligare... som att dimman lättar lite liksom. Men världens mest obalanserade människa som jag är slår det lätt över och blir "för mycket av det goda" som man så fint säger. Vid det här laget borde jag vara van att hantera min stora spännvidd av känslor, men jag blir lika förvånad (nästan) varje gång av hur de går som en bergodalbana i mig.

Fick förresten världens skönaste mysbyxor igår, som storasyster sytt! Och jag visar bild på dem så snart hon fått det på sin blogg ;)

2011-02-14

Lovely Punch Lines



"Phoebe... that's a great name"

"Oh, you like that? You should hear my phone number"

2011-02-13

Lack of Inspiration


Haft en skön dag. Övningskört (vilket är superkul), försökt shoppa i Valbo men jag är hopplös och drabbas av sådan inspirationstorka när jag går bland alla dessa affärer med massor av olika grejer, men har sedan haft en jättemysig kväll hemma hos föräldrarna.

Sådär då, redo to get back to business? Nja, det är tveksamt men det får gå.

2011-02-12

When Will I Find a Love That Won't Leave

Pizza och vin igår kväll...




...och ikväll ska det mysas med hela familjen! :D



2011-02-11

Isolation


Så jag har varit sjuk största delen av veckan. Usch. Visst kan det vara skönt att få vara hemma lite. Men att kolla på serier i horisontellt läge i soffan 3,5 dagar bara för att man inte orkar mer än så är bara för mycket. Nu klättrar jag på väggarna med orkar ändå knappt göra nått.

2011-02-07

Colour My World, Will You?

De få färgglada plaggen på www.hm.com

Jag saknar färg! Det märker jag när jag kollar på kläder: jag vill ha gult, rött, blått, turkost, gult, rostrött, grönt... Snacka om att våren bara måste komma. Jag vill ha meeer ljus. Jag vill ha sommar. Jag drömmer om en annan jobbsituation då - som genererar mer pengar och fritid som ger mig mera resande och äventyr. Åh, det skulle vara underbart om det kunde bli som jag hoppas på!

Out on the road again


(Och snälla NÅGON: kicka mig i rumpan om jag hamnar där men inte skulle ta tillvara på de möjligheterna!)

2011-02-06

Watch Out, There's a Woman in the Car!

Wohoo! Mitt internet på telefonen funkar igen efter månader av att... inte göra det. Hur som helst så är det ju en mycket roligare mobil nu.

Igår blev en mysig kväll med: vänner, vin, hästar, hund, godis och film!

Har kört bil idag! Hjälp, vad det är kul men läskigt också. Peter är min trygga och coola handledare. Ska komma igång med att köra minst en gång i veckan. Taggad! Nu ska jag hämta det sista av min tvätt och hoppas att den tumlats färdigt, sedan promenad till syrrorna och Peter!

2011-02-04

Don't take your bike to the airport... It's just such a BAD idea



Okej, så planerna för helgen verkar ju helt gått i stöpet. Sjukdom står i vägen i båda fallen, och jag undrar om inte jag också håller på drabbas av det själv. Så jag myser till det hemma. Skriver av alla miljoner känslor som jag bär på i ofärdiga låtar. Sjunger tills det börjar göra ont i halsen. Sen ska jag sova, mycket och länge och skönt. Förhoppningsvis drömmer jag inte att jag missar ett plan till Paris i natt igen.... missat för att jag cyklade till flygplatsen som låg här i Sandviken... Nej, jag kan ju gärna få komma fram den här gången! Så jag tar nog en taxi istället ;)

To be continued...

2011-02-03

Oh No Not I, I Will Survive


Imorgon är det fredag! Kan inte beskriva nog hur skönt det känns. Åh! :D Imorgon kanske det blir Legend för att lyssna på härliga Bandet (ja de kallar sig så) och på lördag är det festligheter pågång. Helger har aldrig tidigare i mitt liv varit så viktigt för att ge den där energin och orken att ta sig igenom vardagarna med. Det är mycket som trycker ner just nu, och då behöver man kanske den där motvikten så håller sig ovanför ytan.

2011-02-02

It's Gotta Be Time For Better Times

Det tuffar på. Vardagen alltså. Men det går sakta.

Konstaterar att det är två timmar kvar till träningen, så jag kollar på några avsnitt Vänner och låter tiden flyga förbi lite till.

See ya!

2011-02-01

You Really Fucked It Up This Time

Wow, vilken härlig låt!! Lyssna!
Och tack för att du tipsade, Peter.

Cravings


Jag får ibland nästan sjukliga "cravings" för svarta oliver! Yummy!