2011-04-17

Spring Haze

Spring Haze, Tori Amos

Freedom 



Haft riktigt sköna lediga dagar. 
Om bara ett par timmar börjar mitt första skift. 

2011-04-11

My Dear, Wish You Were Here

Utmattad och trött. Så blir det efter en första dag med så många intryck, människor och information. Har svårt att förstå att det bara är måndag fortfarande. Men det kändes bra! En bra första dag. Det är fortfarande nostalgi för mig att komma tillbaka. Dofterna, de tunga skorna och arbetskläderna är förknippade med sommar, jobb och unika möten. Härliga sommar som är på väg.

Nu börjar jag med utbildning under 2 dagar till denna vecka. Sedan hårt ut söndag kväll med 12 timmars nattskift! Kommer ha skiftgång med var 4:e vecka ledig.



Såg att Ryan Adams spelar på Cirkus fredagen den 10:e juni. 
Om jag räknat rätt har jag ledig vecka då! 
Vore kanske inte helt fel alltså :)

2011-04-10

Factory Gates

Imorgon ska jag "innanför portarna" igen, som man säger. Spännande.

2011-04-08

Happy Heart

Jag vet att jag tjatar lite om mina "nya" vänner. Men alltså jag har verkligen hittat några guldkorn här i livet, i form av så fina människor! Denna vecka så har jag haft två helt underbara kvällar med två fantastiska personer.

Jag blir så glad i hjärtat!

2011-04-04

I'm a Dreamer


Jag åt just något mycket enkelt, men rätt gott och jag hade en moment där det kändes som att jag skulle kunnat ätit den maten vid en strand, framför havet och en varm solnedgång, en handduk kring kroppen... Ojoj vad det var en härlig tanke!

I fredags hade jag en otippat rolig kväll. Skrattade och fick lite mer uppmärksamhet än jag ville ha (inte alltid rätt sorts uppmärksamhet eller från rätt sorts människor), men så är det ibland och det kan vara kul för det. Lördagen och söndagen var en dvala, vet inte vad som hände men kroppen skrek vila och jag kunde inte göra annat än att lyda. Idag tror jag att jag har återfått lite krafter. Träningen gick bättre än på länge och det trots att jag har öm i nacke/rygg. Nu står tvättid på schemat för kvällen... inte det bästa, men ack så behövligt. 

Är inne på sista veckan av sekreterarjobbet nu, mina vänner.