2011-12-31

Looking Forward to Look Back 2011

Gillar att göra en summering av året som gått. Nostalgi.


Resan till Rhodos i våras med mamma och lillasyster.

* Min nästan 9 månader långa anställning på Sandvik. 
Det roligaste jobb jag haft hitintills - med de bästa jobbkompisarna! 

* Finaste vännen Tina!

Sommarens promenader/löparpass 
där jag tävlat mot mig själv och utvecklats!
(Saknar dom nu i det kalla, gråa vädret)

Bröllopet på Engeltofta! Oslagbart!

Ryan Adams i Stockholm och Bluegrassfestivalen i Torsåker. 
Good stuff, good music.

Många After Work:s med tjejerna i Gävle i vintras/våras. 
Behövdes för att liva till vardagen!

* Alla härliga människor man mött under året!
    Ett av de fina konstverken "Helga"
    (denna av EMMA) på jobbet.

J <3 S

Snart berättar jag vad jag ser fram emot under året som kommer!

2011-12-19

Winter Wonderland

Snön faller ute och lägger sig sådär vackert och mjukt på alla träden. Får lite lust att ta en promenad i natten, sådär ordentligt varmt klädd, men jag backar ur för att jag faktiskt ska upp om några timmar och ta mig till jobbet. Det får kanske bli en promenad till jobbet i morgonmörkret istället. Just det, då måste jag ställa om väckarklockan lite för att hinna det. Kanske inte ens går att cykla när jag vaknar.

Det är tråkiga tider nu med förkylningar och sjukdomar hit och dit. Jag har säkert varit förkyld i typ 3 veckor nu. Så även om man är tröttare än vanligt såhär års så är det tråkigt att missa det lilla roliga som händer ikring för att man är sjuk!

Jag tror inte jag har berättat det, men i februari nästa år (om bara någon månad alltså) så ska jag bli fullfjädrad moster! Haha, kanske inte sådär på en gång, men med tiden blir jag nog fullfjädrad. Tror ni inte? Det är i alla fall grymt spännande och jag ser fram emot det så mycket! Får en liten glädjetår i ögat när jag skriver detta.

Ska kanske krypa ner i sängen nu och blunda åtminstone. Hittar ingen tillräckligt bra vinterbild att få med. Så det får bara vara text idag.

2011-12-12

Backpacking Dreams


Klicka på bilden för bildkälla

Såhär är läget. Jag har lyckats få ekonomi och tid i början av det kommande året, men det som saknas är sällskap. Jag har drömt om att få åka till Australien/Nya Zeeland och få resa runt, nya platser varje dag. Men tanken var ju att även ha en god vän vid sin sida att dela allting med. Men de närmaste vännerna har inte det andra, som jag nämnde i början, istället. Klurigt.

Känner att viljan finns men inte riktigt alla möjligheter.