2012-04-26

Just When I Think These Times Has Gotten the Best of Me


Kaotisk dag. Men det roligaste är att jag har blivit med jobb! FAST jobb. Får komma tillbaka till verket jag jobbade på innan årsskiftet! Och jag börjar redan i mitten/slutet av maj. Det känns riktigt, riktigt bra.





2012-04-10

Hiding Place When Spring Marches In

Icicle - Tori Amos

Magen krånglar och jag börjar känna mig krasslig :/ säkert det där luriga vårvädret som gör sitt till. Vill pyssla och dona men känner mig mest slagen av trötthet. Hoppas fortfarande på en liten energikick innan det är dags att sova... Nu? ... Nähä. Väntar lite till då ;)

2012-04-08

The Lonesome Wail

Lion's roar - First aid kit

Skön dag med familjen, frisk luft, bilåkande och vedspis. Så underbart med långhelg!!

2012-04-02

Streets of Fire

Jag borde blogga lite oftare igen har jag tänkt och så har jag glömt det. Det har ju faktiskt varit vårkänsla på sistone - något som väcker mig till liv igen. Hur jag än försöker är vintern alltid en tråkig period för mig: orkar liksom mindre, är lite asocial och är allmänt initiativlös. Men nu har det ju varit väldigt viktiga månader i mitt liv och det vill jag dela med mig av.

Just nu är jag fortfarande (sedan 2,5 vecka) galet glad över att ha tagit körkort!! Klarat allt på första försöken dessutom. Nu är det nästan löjligt roligt att åka längs Gästriklands landsvägar till Streets of fire eller Racing in the street. Darkness on the Edge of Town är bästa bilskivan utan tvekan! Man tänkte liksom att känslan skulle vara underbar, men jag kunde aldrig föreställa mig HUR underbart.