2010-09-29

Where To Next?



Det var roligt och givande att träffa min jobbcoach idag, vilken bestod av en superproffsig tjej som verkligen fick en att känna sig väl tillmods. Vilken lyx det är att ha någon som engagerar sig - i mig - på det här sättet! Efter vårt möte tog mig en sväng på stan också, tills jag inte orkade längre och satte mig ner för en cappuccino. Cappuccino är min nya absoluta favorit! När jag satt där började jag med gott mod skriva ner nya idéer till mitt CV.

2 kommentarer:

Isabell sa...

Jag tycker om din blogg! : )

Vad lyxigt det låter med en jobbcoach, hur får man tag på en sådan?

Tack för det du skrev på min blogg, jag skulle faktiskt gärna illustrera och skriva barnböcker, det är en dröm. Men jag kommer aldrig till skott. Tyvärr.

Jo, delfiner gillar jag, i alla fall flasknosdelfiner. Det är mer blåvalar och liknande som skrämmer mig. Iofs gör väl hajar och andra vattenlevande djur också det. När jag tänker efter är det nog faktiskt i stort sätt ALLA vattenlevande djur som är riktigt läskiga!! Oh no! Jag bor helt fel nu känner jag ; )

I am Lynn sa...

Tack! Vad roligt att du tycker det!

Jag vet hur det är att inte komma till skott med saker. Men gör en liten "demo"-bok på sidan om annat kanske? Blogga om utvecklingen av det? Sedan har du något du kan ha att visa upp för de som är intresserade, eller de som du vill göra intresserade! :)

Haha! Tänk om vi två skulle åka på valsafari... det skulle vara bra intressant att se ;) Och du kan nog vara lugn, om det är något vattenlevande djur inte gör så är det att leta sig långt upp på land. :)