2008-04-24

En HÄRLIG dag :)

Jepp, jag överlevde. Jag trodde det inte, men jag gjorde det! Coolt vad man blir peppad när man faktiskt gör något som man tycker är svårt. När jag tagit mig igenom det svåra idag (som trots allt gick rätt snabbt!) så gick jag och köpte Mia Törnblom's "En härlig bok"... jag tvekade lite, men den var så mjuk att jag inte kunde stå emot den! :) När jag sen öppnade den (faktiskt inte i butiken!) så läste jag med ett leende på läpparna vad det stod där...

Är det inte rätt otroligt! Snacka om träffande. Jag hoppas att jag vågar mig på det här igen, för jag behöver ett jobb! Iallafall känns boken - just så - härlig! Ett bra presenttips till den självmedvetne kvinnan.


Och så sist, men inte minst: jag plockade mina första vitsipporna för i vår! Underbart vackra. De säckade ihop något på vägen hem så det syns kanske lite, men whatever! ;) Jag hittade dem idag när jag tog min runda - som idag i stort sett "bara" blev en promenad. Vet inte vad det är men jag orkar inte springa eller pressa mig nått alls :( ...jaja, några ynka minuter sprang jag ihop ändå!

Imorgon är det mammas och pappas bröllopsdag! Det ska bli kul! :)

Ha det gott allihop!


KRAMAR
Lynn



Här har ni de söta vitsipporna!

Inga kommentarer: